onsdag den 9. april 2008

Kort til guldbrylluppet

Jeg skulle også stå for nogle af kortene til min farmor og farfar. Det øverste her er fra alle os fætre og kusiner, og fra de to oldebørn. Det er lavet i pergamano. Hjertet er lavet i pergament papir og sat over de to lag papir, så det står lidt frem. De grønne farver, både på det karton inden i kortet og på båndene er specielt gjort i den farve, da jeg vidste at farverne til guldbrullupet ville være grøn og guld.

Dette kort var fra børnenes svigerforældre. Lidt indviklet, men pyt. Det er et 3D kort med forskellig slags design papir.
Det sidste kort her er fra min mors søskende. Det var min fars vorældre der havde guldbryllup. Jeg tænkte det lige skulle siges, da det sikker er lidt svært at finde rundt i. Men dette kort er også i 3D, og holdt i de grønne farver. Midten er skåret ud, så roserne i midten svæver i båndet.

Det er min produktion i denne omgang. Jeg glæder mig allerede til næste projekt. Jeg er allerede begyndt lidt. Jeg vil lave et mini-album lavet af noget meget kraftigt karton jeg har fået fra arbejdet. Det er noget i retningen af chipboard. Det skal være en fødselsdagsgave til min lille fætter når han bliver fem, og det skal være fyldt med billeder fra alle hans små ferier hos mig og min kæreste. Men det vender jeg tilbage til senere.

Ingen kommentarer: