mandag den 29. december 2008

Der er alt for lidt tid...

Puha.. hvor er der igen gået lang tid siden jeg har skrevet på bloggen.. Men jeg har lavet en masse ting.. især her til jul, jeg gerne vil vise Jer.. I det nye år, vil jeg igen komme igang med at opdatere jævnligt.. Gerne mindst en gang om ugen.. Det er et slags mål, jeg gerne vil holde.. Men her er lidt om hvad jeg endnu ikke har vist Jer, der kommer i det nye år.
  • Sidste år lavede jeg en julekalender til min mor, så i år var det min fars tur. Jeg brugte en del tid på den, og jeg syntes den blev rigtig god. Ideen er så at den kan genbruges, så næste år er der en anden der skal have den. Så er det bare indholdet der skal opdateres...
  • Så lavede jeg i forbindelse med julekalenderen, flere gaver min far skulle åbne. Der var blandt andet et "sæt" til gløgg. Jeg havde købt tingene, så selv lavet mærkater til det hele
  • Som den store finale til julakalenderen, har jeg lavet et hus-album til min far. Jeg har ladet mig inspirere af DETTE. Jeg har dog ændret på nogen af tingene. Men det er lavet som et redskabsskur, da det jo er til min far. Et rigtigt mande hus.
  • Jeg vil vise nogle af alle de ting jeg har fået i julekalenderen fra The Scrap Cat.
  • Jeg vil også vise en bog, jeg har lavet i forbindelse med et projekt på skolen.
  • Og så har jeg et kort jeg lavede til min far til hans fødselsdag i oktober. Kortet er lavet som en klods, man så skal åbne og folde for at kunne se hele kortet.
  • Og i forbindelse med 1. søndag var mine forældre, søskende og farmor og farfar på besøg. Det lavede jeg små gaver til dem alle sammen. Blandt andet legede jeg lidt med perler og lavede en Kleenex skjuler til min mor..

Det er nogle af de ting jeg har lavet, jeg gerne vil vise Jer. Jeg håber I vil kigge med, til den tid.

Men jeg håber I har haft en rigtig god jul, sammen med familie og kære venner. Og så må I komme godt ind i det nye år. Så ses vi på den anden side, til en masse indlæg her på bloggen..

Tak fordi I kiggede med.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

se lige forbi min blog, har lagt en award til dig

Linda sagde ...

ja så er jeg her igen...kig lige forbi min blog...der er noget til dig