fredag den 8. januar 2010

Vinter og Vintermad... Winter and Winterfood

I am one of the many or few? there are really pleased winter weather outside. I love to stand in the snow to his knees, while the cold bits in the cheeks.
But for the cold weather, a nice and hot soup is perfect..
But when you can't go shopping, you have to use your imagination, and use whatever you have on hand...

Jeg er en af de mange eller få? der er rigtig glad for vintervejret udenfor. Jeg elsker at stå i sne til knæerne, mens det bidder i kinderne.
Men til det kolde vejr høre sig, ligesom dejlig var suppe til.. Men når man ikke rigtig kan komme ud og handle må man bruge hvad man har i huset...It the endet up as a spicy carrot soup with cheese bread... It's my own invention , but if I should say it my self, it turned out really good...
Isn't it a great colot...?
I had to take a picture for my recipe book.. ( I am trying to collect all the recipes in a book, instead of having a million copies and notes with recipes on)

Så man må være opfindsom. Enden blev en slag krydret gulerodssuppe med ostebrød... Det er helt egen opfindelse, men den blev, med egne ord, rigtig god...
Er det ikke en flot farve.
Jeg blev nødt til at tage billede, til min opskrftbog... (jeg prøver at samle alle de opskrifter jeg bruger i en bog, i stedet for at have en million kopier og sedler med opskrifter på)


Hav en god dag...

Ingen kommentarer: