søndag den 7. september 2008

Cyber Crop

Så har jeg deltaget i mit første cyber crop.. Og det var rigtig godt.. Mange gode opgaver der satte mit på en prøve. Men jeg er selv rigtig glad for alt det jeg har fået lavet. Jeg viser mine LOs her også, nu da jeg er så tilfreds.

Den første opgave lød, at lave et BOM LO(Bog om Mig Selv - LO, for dem der ikke snakker scrap ;-) hvor scrap indgik. Enten som ord eller noget andet. Her er mit bud. Jeg har taget et billede af mig selv på mit nye scrapværelse, og lavet siden med en masse scraps jeg havde.
Næste opgave lød på at bruge dekorations tape... Tja, jeg har en del forskellige men har alrig rigtig set mulighed for at bruge det. Men det kom så nu. Super. Temaet er Fætter Guf. Jeg har lavet det nederste af den store muffin af dekorationstape. Baggrunds papiret har jeg selv lavet. Som udgangspunkt var den blå med hvide prikker. Så har jeg selv malet og sværtet med rød, gul og guld. Her kan man rigtig se hvordan guldet i bundet er blevet fanget af blitzen. Og så er der brugt glimmer lim..

Så blev det tid til at vi deltagere skulle udfordre hinanden. Jeg valgte at tage den udfordring der hed: brug stof og noget fra din øverste køkkenskuffe på dit LO. Okay, de to store bogstavet er klippet ud af gult og hvidt stof. Og så har jeg brugt sølvpapir som ramme onkring billedet. Det er en simpel sort baggrund, malet med hvidt maling og så fordi titlen var Ild Mesteren, er der kommet orange og røde blomster på.

Den sidste opgave jeg nåede, var et blind LO lift. Der blev svaret på 10 spørgsmål, og ud fra det skulle vi lifte (når man ser et andet LO man gerne vil efterligne på sin egen måde, igen til dem der ikke snakker scrap ;-) LOet. Vi fik lidt afvide om placeringen af billedet og hvilken slags pynt der var brug o.s.v. Her var mit bud.
Jeg håber I kunne lide noget af det jeg har lavet.. Det kan jeg ihvertfald :-)
Tak fordi I kiggede med

2 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhh så skønne loer du har lavet, og så forskellige de er i stilart.

Jette/Thanni sagde ...

Rigtig flotte LO'er du har lavet - og godt du vil vise dem osse ;)..
især er dit "hjemmelavde" bagrundspapir bare super!!..det kan jeg godt li' :)