tirsdag den 9. september 2008

Digi Scrap??

Jeg har været ved at lege lidt med digi scrap elementer. Jeg vil helst når jeg scrapper sidde og klippe/klister, men jeg har fundet ud af at man kan købe ting og sager til digi scrap, og så bare printe det ud, og bruge det på mine LOs. Her er lige et par eksempler.

Disse to er Journaling spots. Jeg har printet dem ud på alm. hvidt karton. Og jeg har sat en eyelet i tag'et nederst.
Sedlen øverst har jeg bare sværtet en lille smule i kanterne. Det der kan ses på billedet er bare det der er printet ud. Jeg sværtede kun fordi man kunne ane det hvide i kanterne, hvor det er klippet. De to næste er billetter. De to er egentlig bare en test for lige at sidde og lege lidt med det, og finde ud af hvad man kan. Min kæreste taget til USA med arbejdet på lørdag, så jeg lavede disse til ham. Det er to forskellige billetter, men jeg syntes det er helt genialt, og der er tigtig mange muligheder i dem.
Der har lige, i en af de forums jeg følger, været en diskussion om "mandigt" pynt. I den anledning, fandt jeg dem har med overskriften "Macho elements" he he.. Men jeg syntes faktisk de er rigtig gode. Jeg har printet dem ud på noget billigt foto papir fra Føtex, og resultatet blev rigtig godt. Jeg ved ikke om man helt kan se det på billedet, men de ser faktisk rigtig liv-agtige ud.


Det var det jeg har leget lidt med. Det er en rigtig billg måde at lave sit eget pynt. Jeg købte f.eks. "pakken" med Macho pynt, hvor der er 40 forskellige elementer i, til omkring 10-15 kr. Og så kan jeg jo printe og bruge dem så mange gange som jeg vil. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber sådan noget. Jeg håber I kunne bruge tippet.

Tak fordi I kiggede med.

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Det var da en rigtig god ide. Tak for tippet.

Gitte Ottosen sagde ...

tak for dine tips om "mande pynt", min søn er ved at være den alder hvor børnepynt ikke helt passer sig mere :-) og nu har jeg masser af ideer.

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig god ide!! Det "metal-pynt" ser virkelig "real" ud!! Fint tip, tak for det :-)

Annika sagde ...

Tak for tippet.
Det havde jeg ikke lige gjort brugt af, så god tanke :)

Og ja - det kan jo bruges igen og igen.

Jette/Thanni sagde ...

Det var da en super idé - har du måske evt. nogle links til det du har brugt ??
..og tak for idéen :)